De foto's op deze site mogen niet gekopieerd, gepubliceerd of op enige andere wijze gebruikt worden zonder nadrukkelijke toestemming van de ouders van Rutger.

Een fotoalbum is vaak het levens verhaal van een kind. Delen uit het fotoalbum van Rutger willen we via het internet met jullie delen. De vraag is dan ook waarom we dat willen doen.

De hoofdreden is eigenlijk dat we bijzonder trots zijn op Rutger en natuurlijk de andere kinderen. Om jullie niet alleen een verhaal te laten lezen maar ook foto's te laten zien geeft volgens mij een nog beter beeld van het verhaal van Rutger. De foto's zijn voor ons van onschatbare waarde en we willen eigenlijk niet hebben dat een ieder deze foto's zonder onze medeweten gebruiken voor welke doeleinde dan ook. Wil je het hele album zien met alle foto's dan zit er niks anders op dan gewoon een keer gezellig met een kop koffie of thee op visite te komen. En een nabestelling is dan ook snel gemaakt.

Ik heb bewust geen foto's van het overlijden op deze site gemaakt. De foto's die te zien zijn komen veelal uit het ziekenhuis of van thuis. Aan het eind van de album wil ik wel afsluiten met een paar foto's van o.a. de begrafenis en het kistje.

In mijn ogen zijn het geen enge foto's maar "fijne" foto's van een dapper, heerlijk en ondeugend mannetje.

Blader maar lekker en zie wat een pracht mannetje Rutger was en in mijn dromen nog steeds is.

René Krol 20-04-2001

Home