gastenboek Maart 2001

Dag Rene en Anneke Eigenlijk ben ik een beetje sprakeloos geworden na het lezen van jullie verhaal. Ik wil nog wel zeggen dat ik vindt dat jullie er erg goed met alles om gaan. Veel sterkte nog de komende tijd.
Peter <pet-pat@noknok.nl>
Lelystad, nl - Zaterdag 31 maart 2001 09:39:46

Rene, Anneke, Jeroen, Menno en Sander. Ik werd door mijn zus Susan (vrouw van Marcel Linderman) op de hoogte gebracht van deze website. Fantastisch zoals jullie dit hebben aangepakt. Jullie hebben een zeer zware tijd achter de rug, waarvan de wonden zeker nog niet geheeld zijn. Jullie zijn er in mijn ogen heel goed mee omgegaan en een echt team geweest, geweldig. Ik vond het heel aangrijpend om alles te lezen en kon het niet helemaal droog houden, maar dat heeft vast te maken met het feit dat je zelf ook kinderen hebt en je kunt er niet 1 missen! Heel veel sterkte gewenst en ik blijf jullie site volgen. Groeten Margot ter Huurne
Margot ter Huurne-Visschedijk <lterhuurne@hetnet.nl>
Hengevelde, Nederland - Vrijdag 30 maart 2001 14:59:15

Lieve Anneke, René en jongens, Diepe bewondering heb ik voor de wijze waarop jullie met het leven omgaan. Jullie zijn prachtmensen. Het verhaal is heel verhelderend. Ik kijk uit naar de overige stukjes van de puzzel. Het is meer dan de moeite waard om er kennis van te nemen. Het delen van je gevoel met anderen, het delen van levenservaring, is een waardevolle bijdrage aan de inzichten van eenieder.
Robert de Jager <rdejager@worldonline.nl>
Amsterdam, Holland - Maandag 19 maart 2001 21:46:38

Hoi Rene en Anneke, Je mailt mij nog lees hem ff thuis. Maar nieuwsgierig als ik ben lees een stuk op werk. Shit had ik niet moeten doen. Heftig maar heel mooi. Jullie moeten een goed gevoel hebben met alles wat jullie gedaan hebben voor Rutgher . Ik laat het Susan nu nog niet lezen i.v.m. haar toestand Maar wij willen jullie heel veel .... ( wat moet hier staan) sterkte is denk is niet het juiste woord maar, vreugde toewensen. Vreugde over het gevoel aan Rutgher,vreugde over de gedachte aan Rutgher en vreugde aan de andere kinderen die jullie wel lang mogen coachen
marcel linderman <m.linderman@witbo.nl>
delden, twente - Maandag 19 maart 2001 17:04:46

Hallo René en Anneke, Wat ziet de site er prachtig uit! Wij vinden het knap dat je je gevoelens zo onder woorden kunt brengen. Wij houden contact!
familie Bloemen <familie@bloemen-3.myweb.nl>
Nederland - Maandag 12 maart 2001 15:54:04

Home