Virus melding en nieuwe e-mail

De brief die hieronder staat heb ik naar alle e-mail adressen gestuurd die ik heb terug kunnen vinden. Heb je deze brief niet ontvangen dan heb ik ook niet jouw e-mail adres. Dus als je zou willen stuur even een mailtje naar rene@2plus1is4.myweb.nl en ik kan je op de hoogte houden van alle updaten ed.

 

Hallo allemaal,

Hierbij een laatste update omtrent de virus meldingen op mijn computer, de nieuwe site van en over Rutger en mijn nieuwe e-mail adres.

Virus:

Sinds een tijdje hadden we last van een emailvirus. Deze was ons door een bekende via e-mail verstuurt (per ongeluk). En zo waren ook wij ge´nfecteerd. Nadat ik een virusscanner had gekocht bleek de computer dermate besmet te zijn dat er niets anders op zat dan de hele computer opnieuw te instaleren. Pech pech pech. De virus heeft zonder dat we dat merkte zich ook verspreid via onze internet mail systeem en indien jullie geen virus scanner hebben en de laatste tijd vreemde mail van ons hebben ontvagen, dan is het mogelijk dat ook jullie ge´nfecteerd zijn.
Je kan bijvoorbeeld zien of je een de zelfde virus al ik heb als je computer net als bij ons zelf meerder e-mail verstuurt naar mensen die bij jou in je adressenlijst voorkomen. Om zeker te zijn dat je geen virus hebt zou je een virusscanner kunnen kopen en deze op jullie computer instaleren. Let daarbij op dat je wel de laatste versie hebt. Ik heb bijvoorbeeld McAfee gekocht voor ca. fl. 80.00 en via internet de laatste update ge-download.
De virus was bekent onder de naam cfgwiz.exe of een gelijkwaardige naam en voor meer informatie kun je kijken op http://vil.nai.com/vil/virusSummary.asp?virus_k=99040
Heb je nog vragen hierover mail gerust.

 

nieuwe internetadres en email:

Ook hebben we geen contract meer lopen bij Itfeweb.nl dit houd in dat het e-mail adres hkrol@itfeweb.nl en de internetsite www.itfeweb.nl/~hkrol/2plus1is4.nl het NIET meer doen. Daarvoor in de plaatst komt voor het e-mail rene@2plus1is4.myweb.nl en voor de internetsite www.2plus1is4.nl
De site over het overlijden van Rutger heeft sinds een tijdje al gedraaid alleen door de drukte thuis en op mijn werk heb ik geen tijd gehad om dingen te schrijven. Mijn typevingers jeuken als gekken dus ik denk dat voordat we op vakantie gaan zeker een aantal dingen heb geschreven. Waaronder de verjaardag van Sander en de herdenking van Rutger zijn geboortedag.
Ik hoop dat we je zo voldoende hebben ge´nformeerd maar mocht je nog vragen hebben mail gerust.
Groetjes,
RenÚ Krol
E-mail:             rene@2plus1is4.myweb.nl
internetsite :                  www.2plus1is4.nl

Home